​Kludevaskere giver optimal malkehygiejne og bedre økonomi

Malkeklude skal være helt rene og desinficerede. Er det ikke tilfældet, bliver kim-, spore- og celletal for høje og det påvirker omgående afregningsprisen negativt. Derfor kan der være mange penge at spare ved at sikre en effektiv og hygiejnisk vask af malkekludene med en af vores effektive kludevaskere.

Hos Den Grønne Butik tilbyder vi kludevaskere fra Nortec, som er specielt velegnet til vask af malkeklude. Ikke alene er kapaciteten og en effektiv vask afgørende, men også forhold som specialprogramering og ekstra høj kvalitet spiller ind for at få en kludevasker til at fungere i et ofte hårdt miljø i form af fugt, kulde, varme, fluer med mere.

En industrivaskemaskine er et optimalt valg til vask af vaskeklude. Sammenholdt med husholdningsmaskiner er industrivaskemaskiner kendetegnet ved flere punkter, der er afgørende for dig, der skal bruge maskinen som kludevasker:

  • Høj kvalitet - selv brugte maskiner har ofte en restlevetid på mellem 15.000 og 20.000 vaske mod helt nye husholdningsmaskiner på blot 3.500 og 5.000 vaske.
  • Kar er udført i rustfri stål på industri vaskemaskiner.
  • En husholdningsmaskine er med afløbspumpe og skal ofte renses for hår mv. En industri vaskemaskine er med afløbsventil skal ikke renses.

Vi forhandler kun høj kvalitets kludevaskere

Nortecs lavcentrifugerende kludevaskere i EC Hydros LW serien er konstrueret i en kvalitet, hvor hver eneste detalje er forstærket og overdimensioneret. Kludevaskerne er til dem, der ønsker en lavt centrifugerende industrivaskemaskine i en kompromisløs klasse uden sidestykke.​

Kludevaskerne fra Nortec er kendetegnet ved et stilrent og brugervenligt design i rustfrit stål. Centrifugering ved lav hastighed giver ekstrem lang levetid på disse kludevaskere, eftersom de på den måde udsættes for minimal belastning.

Kontakt os for mere information

Vi forhandler både nye og brugte kludevaskere, hjælper og rådgiver gerne med eventuelle spørgsmål og ikke mindst kommer vi med et fornuftigt og ganske uforpligtende tilbud. Vi har afdelinger i Gørding, Esbjerg, Grindsted og Vorbasse, som ligger i nærheden af Varde.

Kontakt Den Grønne Butik i Gørding på telefon 70 70 70 99. Du er også mere end velkommen til at sende en e-mail til Lars Benjaminsen på lb@kjelaps.dk eller Bent Kristensen på bk@kjelaps.dk og vi vil herefter bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

​​

Gørding afd.

Nørregade 23, 6690 Gørding

Telefon: ​70 70 70 99Sen​d​ e-mail

               CVR: 31940664​

Esbjerg afd.

Darumvej 62, 6700 Esbjerg​

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Grindsted afd.

Vestergade 69 D, 7200 Grindsted

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Vorbasse afd.

Fromssejervej 18, 6623 Vorbasse

Telefon: ​70 70 70 99Send e-mail