Solceller på en enkelt og god måde

Når man som dig går og overvejer at anskaffe dig solcelleanlæg, har vi hos Den Grønne Butik gjort vores til, at denne proces bliver så enkelt og så god en oplevelse som muligt. Vi installerer solceller med stor professionalisme for alle i Esbjerg, Vejle og den resterende del af det sydlige Jylland.

Hvilke spørgsmål har du mon i tankerne om solceller?

  • Skal det være standard solcelleanlæg?
  • Skal det være hybrid solcelleanlæg med batteripakke?
  • Skal det være 4, 6 eller 8 KWp anlæg?
  • Kan man få solceller til fritidshuse?
  • Hvad og hvor er den bedste placering?
  • Hvem kan montere?

Spørgsmålene kan være rigtig mange og det er her, at det er meget vigtigt for os, at du som køber, får svar på alle dine spørgsmål og overvejelser, inden du bestemmer dig for at købe. Vi anbefaler derfor, at du får foretaget et gratis og uforpligtende energitjek hos Den Grønne Butik, inden du køber solceller.

​Dette er din sikkerhed for at vælge rigtigt, og det er vores sikkerhed for, at du får den bedste vejledning. Vi vejleder dig her på siden.

Det er en god investering

Solceller kan på sigt tjene sig selv ind igen, da det giver en stor besparelse på din regning. Dertil kan du få statslig støtte, fordi du støtter grøn energi. Grøn energi bliver mere og mere populært, og solceller er i den grad blandt det førende inden for området. Den Grønne Butik sørger for at installere og montere dine celler på den bedste tænkelige måde. Du er mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon 70 70 70 99.

Gørding afd.

Nørregade 23, 6690 Gørding

Telefon: ​70 70 70 99Sen​d​ e-mail

               CVR: 31940664​

Esbjerg afd.

Darumvej 62, 6700 Esbjerg​

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Grindsted afd.

Vestergade 69 D, 7200 Grindsted

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Vorbasse afd.

Fromssejervej 18, 6623 Vorbasse

Telefon: ​70 70 70 99Send e-mail