Varmepumper - Hvorfor vælge os?

Den Grønne Butik har mange års erfaring indenfor energi optimering. Vi kan altid hjælpe dig med at finde den optimale løsning når du skal købe en eller flere varmepumper, uanset om det er til boligen, sommerhuset, kontoret eller lagerhallen.​​

Vores montører har den nødvendig efteruddannelse og vi er KMO certificeret, hvilket sikre at vi kan give dig den bedste mulige service, vejledning og løsning. Vi anvender primært Panasonic´s varmepumper, men kan også levere mærkerne LG og Mitsubishi. Når du køber en varmepumpe hos os, er den altid godkendt til det danske marked og afhængig af hvilken model du vælger, kan du få mellem to til fem års garanti på varmepumper.

Den Grønne Butik udfører installation af varmepumper i høj kvalitet og vi varetager opgaver til kundernes tilfredshed i hele det sydlige Jylland. Vi har i dag en afdeling i firmaet, som udelukkende beskæftiger sig med grøn energi.

Spar penge og vælg os

Her hos Den Grønne Butik hjælper vi dig med din grønne energiomstilling. Rigtigt mange forbrugere kan nemlig opleve at spare masser af penge ved at skifte fra en traditionel energiløsning til en nyere en af slagsen. Udover de sparede kroner på varmeregningen, hjælper en grøn løsning fra os dig ligeledes med at skåne miljøet. En sådan løsning kan være varmepumper i stedet for brug af olie. Varmepumper er klart mere energivenlig.

Find den varmepumpe, der passer præcist til dig

Luft-til-luft-varmepumper kan fungere som den eneste varmekilde i et sommerhus, ligesom den fungerende som supplerende i et almindeligt parcelhus. Varmepumpen bruger her luften som energi, og fører dette ud via rør til øvrige hus, hvilket giver varme.

En luft-til-vand-varmepumpe kan være den eneste varmepumpe, hvis du har naturgas eller oliefyr.

Hos Den Grønne Butik sørger vi for at guide dig godt igennem, og vi vejleder og udregner i hvor høj grad en ny løsning kan spare dig penge, ligesom vi også gerne giver vores besyv med, om andre energibesparende løsninger udover varmepumper.

​Kontakt os derfor hellere end gerne på telefon 75 13 08 81. Vi holder til i Esbjerg og Vejle, men kører i hele området.  

​​

Gørding afd.

Nørregade 23, 6690 Gørding

Telefon: ​70 70 70 99Sen​d​ e-mail

               CVR: 31940664​

Esbjerg afd.

Darumvej 62, 6700 Esbjerg​

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Grindsted afd.

Vestergade 69 D, 7200 Grindsted

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Vorbasse afd.

Fromssejervej 18, 6623 Vorbasse

Telefon: ​70 70 70 99Send e-mail