Luft til luft varmepumpe - en sikker investering

​Luft til luft varmepumperne fra Den Grønne Butik er speciel udviklet til det nordiske klima, så de passer til de vejr forhold som vi har i Danmark. Det betyder, at du nemt kan finde den optimale løsning til netop dit hjem – fra væg monterede varmpumper til gulvmodeller,

Hos Den Grønne Butik har vi varmepumper som kan bruges i mindre 1-plans-huse, sommerhuse, mindre værksteder, garager eller som supplement til større ejendomme. De luft til luft varmepumper, som Den Grønne Butik fører, er udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper. 

Den Grønne Butik tilbyder dig kun varmepumper fra anerkendte leverandør som Panasonic, Fujitsu, LG, Mitsubishi og Samsung, det er din sikkerhed for at undgå ubehagelige overraskelser, som til isning af yder del eller manglende reservedele.

En varmepumpe fra Den Grønne Butik giver typisk en energireduktion på 30-50 % af de samlede energiomkostninger, hvilket gør at den indledende investering hurtigt er tjent ind igen. Varmepumperne sikrer hurtig opvarmning af hjemmet i koldt vejr, men virker samtidig som et effektivt aircondition-system i sommermånederne og bidrager derfor til et behageligt indeklima året rundt. Luftcirkulationen er også med til at fjerne fugt og forhindre støvdannelse i boliger med lave benyttelsesprocenter, som eksempelvis fritids-, koloni- og sommerhuse.

Et køb af en luft-luft varmepumpe fra Den Grønne Butik, kan på sigt vise sig at blive din bedste investering, både økonomisk og for dit indeklima.

Gørding afd.

Nørregade 23, 6690 Gørding

Telefon: ​70 70 70 99Sen​d​ e-mail

               CVR: 31940664​

Esbjerg afd.

Darumvej 62, 6700 Esbjerg​

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Grindsted afd.

Vestergade 69 D, 7200 Grindsted

Telefon: 70 70 ​70 99Send e-mail

Vorbasse afd.

Fromssejervej 18, 6623 Vorbasse

Telefon: ​70 70 70 99Send e-mail